Despre Noi

Idealul O lume colorata a luat nastere avand la baza intelegerea din familie si amintirile din copilaria mea si a verisoarei mele, care o priveam pe bunica crosetand si realizand diverse obiecte cu mainile ei muncite la camp.

Ea este cea care ne-a invata sa facem primul ciucure, printr-un procedeu complicat cu doua cercuri de carton taiate de noi inegal si un ac mare cu lana, cu care ne-am intepat de nenumarate ori. Dar ... finalul procedeului a impodobit caciula impletita de bunica pentru fiecare dintre noi.  A mea, imi aduc aminte si acum ca era alba, si m-am simtit toata iarna mandra de acel ciucure mare care o impodobea.

Vrem sa facem aici locul unde oricine se intoarce in timp pentru a se bucura de clipele pline de culoare si magie a copilariei.  Prin produsele noastre dorim sa oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate care sa le aminteasca de perioada copialriei atat oamenilor maturi, cat si copiilor.   

Ciucurele traditional se transpune intr-o varietate fara limite de obicte si senzatii.

Produsele noastre se adreseaza tuturor categoriilor de varsta realizate cu materiale de cea mai buna calitate, care sa reinventeze copilaria si sa o aduca, sub o alta forma, in viata nostra.

Conceperea unui produs adaptat cerintelor si fanteziilor voastre a devenit scopul nostru, de aceea incercam sa oferim o gama cat mai larga de produse, deja realizate sau realizate la comanda. Mai mult, va oferim posibiltatea de a ne cere sa va facem obiecte unice, plecand de la descrierea a ceea ce va doriti, intr-o gama larga de culori si fara limite in aplicarea solutiilor tehnice, limitate doar la realizarea manuala.

Limita pe care o punem: nu vom realiza obiecte industrial, ci doar personalizate si unice, cu bucuria gasirii imperfectiunii si a diferentelor dintre ele.

O Lume Colorata SRL este inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J38/427/2018 - CUI: 39437109 in Municipiul Ramnicul Valcea, Aleea Primaverii, Nr. 9, cam. 2, Bl. D3, Judetul Valcea Romania.

Echipa noastra administreaza site-ul https://www.olumecolorata.ro si va pune la dispozitie produse originale realizate cu dragoste si indemanare de catre echipa noastra.

Prin acest website, vrem sa promovam calitatea de exceptie si detaliile produselor printr-un design atractiv si o imbunatatire permanenta a experientei tale in navigarea site-ului.

Veti gasi usor si rapid toate informatiile necesare pentru modalitatile de plata, livrarea produselor si iti vom oferi suport ori de cate ori ai nevoie.

Pentru orice intrebare va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:

074-579-5890

sau prin email:

office@olumecolorata.ro / comenzi@olumecolorata.ro


Bine ati venit !